Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kraljevstvo za napadača

Real s novim trenerom dogovorio prvo veliko pojačanje

Carlo Ancelotti još nije sjeo na klupu Reala a već je krenuo u potragu za pojačanjima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PSG i njegov predsjednik Nasser Al-Khelaifi pokazali su zube Real Madridu. Parižani nisu izašli u susret Realu i prepustili mu bez borbe svojeg trenera Carla Ancelottija, koji je najveći kandidat za nasljednika Josea Mourinha na klupi „kraljevskog kluba“.

>> PSG izvjesio Realu cijenu za Ancelottija, ali predlažu i - razmjenu!

„Ancelotti želi u Madrid? To je njegov, a ne naš problem. Ancelotti ima još godinu dana ugovora s PSG-om. Ugovori se moraju poštivati“, hladno je odbrusio predsjednik PSG-a Al-Khelaifi.

Jasno je da „šeici“ pokušavaju kreirati što bolju pregovaračku poziciju. Ako netko zna trgovati, onda su to Arapi. PSG je prvo pokušao u trampu uključiti Cristiana Ronalda, ali jasno je da to neće proći. Možda se dogovore za nekog drugog igrača, ali kako trenutačno stvari stoje, PSG traži novčanu odštetu za Ancelottija, navodno 7,5 milijuna eura.

Leonardo, sportski direktor PSG-a, vrlo dobro zna da je Real u sličnoj situaciji isplatio Interu odštetu od 16 milijuna eura za Mourinha, a prije toga Villarrealu 4,5 milijuna za Manuela Pellegrinija.

Perez se zarekao da više neće plaćati odštete za trenere, no čini se da će morati pogaziti obećanje. Naravno, ako želi imati Ancelottija na klupi, a čini se da ga žarko želi, barem sudeći prema nekim informacijama koje kolaju u španjolskim medijima bliskim „kraljevskim kancelarijama“.

Ancelotti je navodno već krenuo u potragu za pojačanjima u sljedećoj sezoni. Navodno je poslao poruku u Madrid kako želi imati u momčadi Edinsona Cavanija, napadača Napolija.
Sa Santiaga Bernabeua stigao je potvrdan odgovor. Perez je „digao rampu“ za taj transfer, a Ancelotti je navodno odmah nazvao igračevog zastupnika Claudija Anneluccija i priopćio mu sretnu vijest: „Claudio, znaj da računam na Cavanija!“

Urugvajca lovi i Chelsea, ali Cavani želi u Real. Real se ipak ne odbija. Transfer bi se trebao kretati između 40-50 milijuna eura, a Cavani bi trebao biti zamjena za Gonzala Higuaina koji je na izlaznim vratima Bernabeua.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider