Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Parižani traže trojicu igrača

PSG izvjesio Realu cijenu za Ancelottija, ali predlažu i - razmjenu!

Trenersko mjesto madridskog Reala je prazno i idući bi tjedni trebali dati odgovor tko će od sljedeće sezone voditi nogometaše "kraljevskog kluba" prema uspjesima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvi favorit mnogih medija je Talijan Carlo Ancelotti koji je ove sezone donio Paris St. Germainu krunu prvaka u francuskom Le Championnatu. Čak je sam Ancelotti zavapio da ga Real želi i da hoće napustiti Pariz, ali su mu rampu spustili čelnici pariškoga kluba.

>> Ancelotti obavijestio šeike da ide u Real: Napokon će dobiti - Modrića!

Na sastanku su mu predsjednik Nasser Al-Khelaifi i sportski direktor Leonardo poručili kako u svom ugovoru ima još jednu godinu i da je treba odraditi. Čak su mu čelnici ponudili da potpiše novi ugovor, jednu godinu dulji.

Ancelottiju se takvo što nije svidjelo, a vjerojatno niti glavnim ljudima u Realu koji su na lakši način mislili doći do Ancelottija. Nakon svega, španjolski mediji su objavili kako je PSG postavio cijenu koju mora isplatiti budući kupac za raniji odlazak Ancelottija iz PSG-a, a ona iznosi 7,5 milijuna eura.

PSG je spreman 'kraljevskom klubu' predložiti razmjenu. Navodno bi PSG pustio Ancelottija ako u Pariz dođu Di Maria, Pepe i Coentrao. No, za Pepea je zainteresiran i Milan. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider