Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bit će zabavno

Engleski mediji slave povratak Mourinha: Vraća im se 'Posebni'!

Malo iza 20 sati u ponedjeljak predsjednik madridskog Reala Florentino Perez je obznanio ono što su mnogi mediji najavljivali već dulje vrijeme - Jose Mourinho više nije trener nogometaša Reala...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Došlo je do sporazumnog raskida i nakon tri godine Jose Mourinho odlazi iz Reala bez osvojene Lige prvaka. Nacionalno prvenstvo je osvojio, čak je u posljednjim međusobnim duelima pronašao i protuotrov za Barcelonu, no ipak je na kraju Mourinho Madrid napustio spuštene glave.

>> Perez potvrdio da Mourinho odlazi: 'Nije dobio otkaz nego...'

Istovremeno, engleski su se mediji raspisali i već sada slave povratak Mourinha na Otok. "Special One nam se vraća" otprilike je naslov u svim otočkim medijima nakon saznanja da su Real i Mourinho prekinuli suradnju.

Svi, dakako, pišu kako se Mourinho vraća na Stamford Bridge u Chelsea, makar niti londonski klub, niti sam Mourinho, nisu službeno ništa objavljivali u tom pogledu. Recimo da je Mourinho radio u Chelseaju od 2004. do 2007. godine. Sada izgleda kreće njegova druga era u klubu vlasnika Romana Abramoviča.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider