Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Adio Jose!

Perez potvrdio da Mourinho odlazi: 'Nije dobio otkaz nego...'

Predsjednik Reala u ponedjeljak navečer održao je izvanrednu konferenciju za novinare.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Florentino Perez je pripadnicima sedme sile priopćio glavni zaključak nakon sastanka čelnika Reala - Jose Mourinho vodit će Real u još samo dvije utakmice i onda napustiti klupu Kraljevskog kluba.

"Odmah na startu da pojasnim, nitko nije dobio otkaz. Sporazumno smo raskinuli ugovor", rekao je na početku Perez:

"Naš odnos završava na kraju sezone. Složili smo se da je pravo vrijeme za to i ovim putem želim zahvaliti Mourinhu za njegov rad. Sve najbolje mu želimo."

Kraj je bio neminovan

Konačna je to potvrda onoga o čemu su svi pričali tijekom sezone, pogotovo nakon ispadanja Reala u polufinalu Lige prvaka. Prošlog petka je, pak, madridski Atletico pobijedio Real i u finalu Kupa kralja, pa je time okončana za Mourinha sezona u kojoj je ostao praznih ruku i u Ligi prvaka i u Primeri i u Kupu kralja. Kraj je bio neminovan, iako je na startu sezone osvojio španjolski Superkup.

Čak i bez obzira na slabe rezultate Mourinho je znao, tijekom sezone, najaviti da neće iduće sezone voditi Real, a posebno se pisalo u posljednje vrijeme o tome da je već dogovoren njegov povratak u londonski Chelsea. Sada je Portugalac još jedan korak bliže tome.

Podsjetimo da je Mourinho u Realu radio tri godine (osvojio 3 trofeja - Kup, Superkup i Primeru), a prošle je godine potpisao produljenje do 2016. godine. No, sporazumno je dogovoren raskid.

Real, pak, kreće u potragu za nasljednikom, a mnogi mediji navode da je u pitanju Talijan Carlo Ancelotti, kojem čelnici PSG-a zasad brane odlazak u Real.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider