Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Očekivano, ali...

Veliki preokret: PSG ne pušta Ancelottija u Real!?

Carlo Ancelotti u ponedjeljak ujutro je potvrdio da želi napustiti PSG i postati novi trener Reala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nekoliko sati kasnije dobio je odgovor s Parka prinčeva - PSG ga ne želi pustiti te mu nudi novi ugovor kojim bi dosadašnju suradnju produljili na još jednu godinu.

"Je, sastali smo se i tražio je od nas da napusti klub. Rekao je kako želi biti novi trener Reala. No, odgovorio sam mu da ima još jednu godinu ugovora i da tražimo njegov ostanak. To je naša odluka i mislimo da je logično, ako postoji još jedna godina u ugovoru, da je treba i odraditi. Dapače, mi smo mu ponudili jednogodišnje produljenje", rekao je Nasser Al-Khelaifi, predsjednik i vlasnik kluba iz Pariza.

Ranije tijekom dana je sam Talijan francuskim novinarima izjavio:

"Sastao sam se s predsjednikom Al-Khelaifijem i sportskim direktorom Leonardom i zatražio sam da me puste iz kluba. Sada moram čekati njihov odgovor kako bih znao kakva mi je sudbina."

Odgovor je jasan - PSG ne želi izgubiti trenera koji je ovaj klub preuzeo 2011. godine i s kojim je osvojio naslov prvaka Francuske te u Ligi prvaka dogurao do četvrtfinala gdje je nesretno ispao od Barcelone.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider