Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Skandal ide dalje!

Real najavio 'rat do istrebljenja': Tko je madridsko 'duboko grlo'?

Nastavlja se rat do istrebljenja između Real Madrida i najčitanijeg španjolskog dnevnika, madridske Marce...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je predsjednik Reala Florentino Perez demantirao Marcine napise o ultimatumu koji su mu navodno postavili Ikera Casillas i Sergio Ramos, a u svezi Josea Mourinha, te ih nazvao bezočnim lažima, Marca je u današnjem broju objavila SMS poruku neimenovanog izvora koja bi trebala potvrditi njezinu priču.

>> Pobješnjeli Mourinho zavapio: Ako je to istina, odmah odlazim!

>> Uzbuna u Madridu: Realu pod hitno treba vratar, Brazilac prvi na listi želja

>> Drama u Realu završila trijumfom Mourinha!

Perez je na press-konferenciji u četvrtak potvrdio da su se on i predsjednik Uprave José Ángel Sánchez sastali s prva dva kapetana, Casillasom i Ramosom, kao predstavnicima svlačionice, ali je rekao da se razgovaralo samo o premijama.
Marca je, međutim, javnosti pokazala SMS poruku koja je stigla njezinom novinaru.

„Na sastanku se razgovaralo o svemu: atmosferi u momčadi, treneru, premijama i ostalom...“, stoji u prikazanoj poruci. Ime pošiljatelje poruke je zatamnjeno kako bi „izvor“ ostao zaštićen, što je u novinarstvu sasvim normalna stvar. Marca je objavila kako su Realovi senatori kazali predsjedniku da će na ljeto otići nekoliko igrača ako Mourinho ostane na klupi „kraljeva“.

Kao dokaz madridski list je ponudio ostatak dijela poruke, jer je konverzacija bila puno duža: „Nije samo (... ime igrača izbrisano) Ima ih puno više...“
Budući da su na spomenutom sastanku bila samo četiri čovjeka, informacije je mogao odati samo jedan od njih. Možda ne izravno, ali moguće posredno, ako su prenijeli nekome o čemu se pričalo.

Casillas i Ramos demantirali su sve navode Marce u službenom priopćenju. Ukratko, kazali su da je sve čista laž te da njih dvojica čvrsto stoje iz trenera. Real je najavio tužbu protiv glavnog direktora Marce Oscara Campilla i dvojice urednika. Campillo kategorički tvrdi da Marca nije ništa izmislila te da i dalje stoji iza cijele priče.
„Imamo potvrdu iz tri različita izvora. Sve što smo objavili je istina“, zaključio Campillo.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider