Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Obranio mu čast

Jutrošnja drama u Realu završila trijumfom Mourinha!

Realov predsjednik Florentino Perez održao je danas od 13 sati izvanrednu press konferenciju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sve je počelo jutros s naslovnicom madridske Marce, na kojoj je dominirala slika Portugalca u ne baš najboljem raspoloženju, uz citat „Predsjedniče, Mourinho ili mi!“

Upravo to su, kako tvrdi Marca, predsjedniku Perezu poručila dvojica senatora Realove svlačionice – Iker Casillas i Sergio Ramos.

Mnogi strani mediji nagađali su kako bi Perez na press konferenciji mogao uručiti otkaz portugalskom treneru, no bilo je i onih koji su vjerovali kako će prvi čovjek Kraljevskog kluba stati u njegovu obranu i objaviti rat Marci.

To se na kraju pokazalo točnim. Perez je demantirao Marcine tvrdnje da su Casillas Ramos, ali i Xabi Alonso pred njega postavili ultimatum: ili odlazi Mourinho ili odlaze oni.

"Nije istina da su se kapetani pobunili. Moramo sam prekinuti medijsku šutnju kako bih opovrgnuo te laži. Istina je da smo imali sastanak s Casillasom i Ramosom, ali sve je proteklo u sjajnoj atmosferi. Mislim da bi se trebala poštovati etika, a neki bi trebali imati granice bez obzira podržavali naš projekt u klubu ili ne", kazao je Perez.

>> Real čeka Barcu: Suigrač teško ozlijedio Casillasa, čeka ga duga pauza!

Real se sinoć preko Valencije plasirao u polufinale Kupa Kralja, gdje bi mogli igrati s Barcom, ako Katalonci prođu Malagu.

"Nisam razgovarao s Mourinhom. Nakon utakmice sam otišao kući i kada sam se jutros ustao vidio sam teške vijesti. Kada se prijeđu neke etičke granice, ja sam ovdje da branim instituciju", zaključio je Realov 'presidente'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider