Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Drama na Bernabeuu

Pobješnjeli Mourinho zavapio: Ako je to istina, odmah odlazim!

„Ako je to istina, odmah odlazim iz Reala!“ navodno je Jose Mourinho u napadu bijesa rekao svojim pomoćnicima po povratku „kraljeva“ u Madrid iz Valencije, gdje su s domaćinom u srijedu igrali uzvratnu utakmicu Kupa kralja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski mediji prenose kako je u svlačionici Reala nakon utakmice na Mestalli vladala mučna atmosfera. Florentino Perez je morao nešto učiniti. Sazvao je press-konferenciju u četvrtak u 13.00 kako bi demantirao napise španjolskih medija da su mu Sergio Ramos i Ikera Casillas postavili ultimatum: "Ili Mourinho ili mi!"

>> Real najavio 'rat do istrebljenja': Tko je madridsko 'duboko grlo'?

>> Jutrošnja drama u Realu završila trijumfom Mourinha!

>> Uzbuna u Madridu: Realu pod hitno treba vratar, Brazilac prvi na listi želja

U srijedu navečer i četvrtak ujutro na Santiago Bernabeuu telefoni su bili užareni. Navodno su Casillas i Ramos cijelo vrijeme bili u kontaktu. Nakon što je Perez završio presicu, na kojoj je otvoreno optužio medije da bezočno lažu, Mourinho je već u 14.00 pozvao Ramosa u svoj ured.

„Čuo sam što je predsjednik rekao, ali želim čuti iz tvojih usta da je to laž“, navodno je kazao Mourinho Ramosu. Mourinho je potvrdio Ramosu da će odmah otići ako je priča istinita. Još uvijek se ne zna što je Ramos odgovorio, ali čini se da je sve zanijekao.

Navodno je Mourinho istog dana dao ekskluzivan intervju jednom talijanskom mediju, u kojem je otvoreno progovorio o cijelom slučaju i kompletnoj situaciji u Real Madridu. Intervju bi trebao biti objavljen za vikend.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider