Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Katalonija puca od bijesa

Prosudite sami: 'Real opet pokrao Barcu, 'penal' je čist kao suza!'

Real Madrid u posljednjih pet dana dvaput je pobijedio velikog suparnika Barcelonu, ali iza posljednjeg 'el clasica' u Madridu ostali su neki 'repovi'...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon uzvratne utakmice polufinala Kupa kralja u Barceloni, gdje je Real slavio s 3:1 i prošao u finale, bilo je poprilično burno, međutim, to je ništa u usporedbi s „el clasicom“ koji se odigrao u Madridu, u sklopu 26. kola Primere, a u kojem Real pobijedio 2:1.

>> Evo što je 'poludjeli' Valdes skresao sucu u lice: 'Uvijek sude za Real!'

>> Modrić asistirao za pobjedu Reala, igrači Barce 'podivljali' na suca!

>> Vulgarna gesta Barcina igrača prema navijačima Reala!

>> Slavlje u svlačionici Reala: A sad – Manchester United!

Najsporniji trenutak utakmice dogodio se u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena. Kod rezultata 2:1 za Real, Adriano se po desnoj strani sjurio u šesnaesterac Reala, gurnuo je loptu pokraj Sergija Ramosa, koji je ispružio lijevu nogu i bez dvojbe njome dotaknuo ili ako hoćete, udario Adriana po potkoljenici lijeve noge. Adriano je pao, no glavni sudac utakmice Perez Lasa pokazao je da se igra dalje.

Igrači Barcelone naprosto su „podivljali“, krenuli su „u lov“ za sucem. Prosvjedi su se nastavili i nakon što je sudac odsvirao kraj utakmice. Andres Iniesta dobio je žuti, a Victor Valdes crveni karton, odnosno dva žuta kartona u razmaku od nekoliko sekundi.

„Opet je Real Madrid imao pomoć sudaca, opet je Barcelona pokradena“, grmi katalonski Sport.
„Usporena snimka pokazuje da nema nikakve dvojbe. Ramos je srušio Adriana, jedanaesterac je čist kao suza“, tvrdi katalonski El Mundo Deportivo te dodaje:

"Perez Lasa do sada je 30 puta sudio Realu i nikada protiv njega nije dosudio jedanaesterac. U Barceloni Mallenco Undiano nije dosudio čisti jedanaesterac na Pedri, a sada Perez Lasa na Adrianu", jada se katalonski list koji time implicitno sugerira da Real ima kontrolu nad sudačkom organizacijom.


Real Madrid 2-1 Barcelona 02.03.2013 (All Goals) by ourmatch

Madridska „Marca“ nije istog mišljenja. Marcin ekspert za suđenje tvrdi da sudac nije pogriješio jer kontakt, kako kaže, nije bio dovoljno jak za najstrožu kaznu.
„Ramos je Adriana tek malo dotaknuo, nedovoljno za jedanaesterac“, tvrdi Marca.

Zanimljivo, drugi najčitaniji madridski sportski dnevnik AS izbjegao je prosuditi radi li se o jedanaestercu. Prepustio je to čitateljima da sami utvrde. Neki će reći da je to vrlo znakovito s obzirom da ovaj list mnogi smatraju Realovim „glasilom“.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider