Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Tako je to u Madridu'

Evo što je 'poludjeli' Valdes skresao sucu u lice: 'Uvijek sude za Real!'

Nakon posljednjeg „el clasica“, igrači Barcelone napustili su Santiago Bernabeu s osjećajem da su pokradeni...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcini nogometaši iskalili su bijes na glavnom sucu Perezu Lasi koji je, prema njihovu mišljenju, ali i mišljenju mnogih nepristranih promatrača, u posljednjim trenucima utakmice propustio dosuditi jedanaesterac za Barcelonu.

>> Modrić asistirao za pobjedu Reala, igrači Barce 'podivljali' na suca!

>> Prosudite sami: 'Real opet pokrao Barcu, 'penal' je čist kao suza!'

>> Slavlje u svlačionici Reala: 'Hrvat je dirigirao rijetkim napadima Reala'

>> Vulgarna gesta Barcina igrača prema navijačima Reala!

Živce je sasvim izgubio vratar Barce Victor Valdes koji je dobio dva žuta kartona u praktički dvije-tri sekunde. Madridski As piše da je Valdes sucu sasuo u lice: „Kako te samo nije sram!“ Vratar Barce potom je dobio žuti karton, no nije se smirio, ponovno je dobacio sucu „ti nemaš srama“, pa je uslijedio drugi žuti, odnosno crveni karton. Valdes bi mogao dobiti utakmice suspenzije, jednako kao i Sergio Ramos zbog crvenog karton i vrijeđanja suca na utakmici sa Celtom u Kupu kralja. 

Gerard Pique također je burno reagirao na odluku suca, ali ipak je umirivao svoje igrače tako da je u toj situaciji prošao bez kartona. Da ga je dobio, bio bi mu to drugi žuti na utakmici. Nakon utakmice stoper Barce je prokomentirao:

„Nadam se da će se sudac ispričati nakon što vidi snimku. Sucu smo samo rekli da je to bio čisti jedanaesterac. No, mi već odavno znamo kako to ide u Madridu, uvijek sudačke odluke idu na ruku Realu, posebice ako je rezultat neizvjestan. Mišljenja smo da bi remi bio najpravedniji ishod ove utakmice, ali ne smijemo se vaditi na odluke sudaca. Imamo momčad koja bi trebala pobjeđivati u ovakvim utakmicama bez obzira na sudačke nepravde“, zaključio je Pique.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider