Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PSG - Barca

Barca dobila najveće pojačanje uoči spektakla, Xavi i Jordi Alba upitni

Prvi trener nogometaša Barcelone Tito Vilanova bit će protiv PSG-a na klupi katalonskog kluba, potvrdio je njegov pomoćnik Jordi Roura…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vilanova se prošli tjedan vratio iz New Yorka gdje se dva mjeseca liječio od tumora parotidne žlijezde. Prošli vikend nije vodio momčad u prvenstvenoj utakmici protiv Celte, ali je odlučio putovati sa svojim igračima u Pariz na prvi dvoboj četvrtfinala Lige prvaka, a u ponedjeljak je potvrđeno i da će biti na klupi.

>> Ibra: Barca je najbolja, a Zlatna lopta trebala bi nositi Messijevo ime!

>> PSG-u se ne piše dobro: Messi najavio veliku partiju

>> Messi iznenadio najavom PSG-a: Evo što je rekao o Ibri i društvu

"Tito će biti na klupi, u to nema sumnje. On je šef i svi smo sretni što je ponovno s nama", rekao je Roura na konferenciji za novinare dan uoči utakmice.

Osvrnuo se potom na momčad PSG-a i istaknuo da će Barcelona morati biti na najvišoj razini da bi pobijedila na Parku prinčeva.

"Moramo odigrati sa 100-postotnim angažmanom za pobjedu. Imat ćemo protiv sebe sjajnu momčad s vrhunskim igračima poput Javiera Pastorea, Ezequiela Lavezzija i drugih. PSG je dobar u prekidima i jak u zraku, posebno sa Zlatanom Ibrahimovićem i Thiagom Silvom. No, imaju Parižani još puno trikova u rukavu. Morat ćemo se djelomično prilagoditi, ali nećemo mijenjati svoj stil igre", dodao je Roura.

Otkrio je za kraj i kakvo je stanje sa Jordijem Albom i Xavijem koji su posljednjih dana imali problema s ozljedama i nisu igrali protiv Celte.

"Jordi i Xavi se dobro oporavljaju. Odmarali smo ih prošli vikend zbog ozljeda, a odluku o tome hoće li igrati ćemo donijeti tek nakon posljednjeg treninga u utorak." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider