Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I Vilanova u Parizu

PSG-u se ne piše dobro: Messi najavio veliku partiju

Nogometaši Barcelone sletjeli su u Pariz gdje u utorak navečer igraju prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka protiv PSG-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako je bilo najavljeno, s momčadi je doputovao i glavni trener Tito Vilanova koji se vratio s liječenja u SAD-u. Vilanova je vodio treninge u petak i nedjelju, no ne i utakmicu protiv Celte Vigo u subotu za koju je bio angažiran njegov pomoćnik Jordi Roura. Za ovu na Parku prinčeva, očekivano, Tito če biti na klupi.

U kadru momčadi su sljedeći igrači: Valdés, Pinto, Alves, Pique, Fabregas, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Mascherano, Bartra, Sergio, Jordi Alba, Montoya, Abidal, Song, Tello i Oier Deulofeu.

Ozlijeđeni Pedro i Adriano ostali su u Barceloni: "Spremni smo za utakmicu u Parizu. Znamo što nas čeka i da će biti izuzetno teško, ali imam dobar osjećaj", rekao je Lionel Messi uoči puta.

Inače, u zrakoplovu se našlo cijelo vodstvo katalonskog kluba, počevši od predsjednika Rosella do sportskog direktora Zubizarrete koji je poručio: "Neka se nitko ne zanosi mišlju da ćemo na Parku prinčeva dominirati od prve do zadnje minute! PSG ima kvalitetne igrače, a neki od njih su izuzetni i iskusni. Međutim, naša momčad je uigrana i u formi, pa vjerujem da se neće uplašiti", rekao je Zubizarreta i dodao:

"Drago mi je što s nama ide Tito, on je sinonim za normalnost. Sve se vraća na svoje mjesto."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider