Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Jednostavno sam takav'

Ibra uoči Barce potpuno promijenio mišljenje o Messiju

Zlatan Ibrahimović je uoči današnjeg spektakla na Parku prinčeva ipak iskreno priznao neke stvari...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uefa je pomilovala Zlatana Ibrahimovića smanjivši mu suspenziju s dvije na jednu utakmicu, tako da će nastupiti za PSG u dvoboju s Barcelonom u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka...

„Bio bih silno razočaran da nemam pravo nastupa“, kazao je Ibrahimović na press-konferenciji dan uoči ogleda PSG-a i Barce na Parku prinčeva.

>> PSG-u se ne piše dobro: Messi najavio veliku partiju

>> Messi iznenadio najavom PSG-a: Evo što je rekao o Ibri i društvu

Kada je od strane katalonskih novinar upitan je li u PSG-u promijenio stav u odnosu na dane kada je igrao u Barceloni i kada je mislio da u svakoj momčadi mora biti igrač br. 1, Ibra je odgovorio:

Ibra: Možda neki misle da sam bahat, ali moje ponašanje dio je moga karaktera

„Ne smatram da sam br. 1. Bez momčadi bio bih nitko, zahvaljujući suigračima postižem pogotke. Momčad uvijek mora biti na prvom mjestu. A što se tiče dana provedenih u Barceloni, nisam se promijenio. Možda neki misle da sam bahat, ali moje ponašanje dio je moga karaktera. Jednostavno sam takav“, kazao je Ibra.

'Beckham još uvijek može odlično centrirati, još uvijek ima veliko srce'

Prokomentirao je i dolazak Davida Beckhama u PSG.

„David je velik igrač, ima snažan utjecaj na našu momčad. Još uvijek može odlično centrirati, još uvijek ima veliko srce. Mislim da nam može samo pomoći.“

'Barca je najbolja momčad današnjice, a možda i svih vremena'

Ibra kaže da je njegova momčad dosta naučila od Milana koji je taktički sjajno odigrao prvu utakmicu s Barcom u osmini finala.

„Međutim, ovo je nova utakmica i tko zna što se sve može dogoditi. Teško je bilo što predvidjeti. Nije lako igrati protiv najbolje momčadi današnjice, a možda i svih vremena, te protiv igrača koji se poznaju dugi niz godina. Ipak, nadamo se da će Barca napraviti pokoju pogrešku i da ćemo ih mi iskoristiti.“

'Messi je najbolji igrač na svijetu'

Najveća zvijezda PSG imala je neke zamjerke na račun dodijele Zlatne loptu Lionelu Messiju. No, čini se da je Ibra promijenio mišljenje.

„Messi je najbolji igrač na svijetu, Zlatna lopta trebala bi nositi njegovo ime. Siguran sam da će ih još nekoliko osvojiti. A što se tiče dileme je li najveći svih vremena, morat ćemo pričekati da završi karijeru pa ćemo onda biti pametniji“, zaključio je Ibra.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider