Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bit će to spektakl

Ibra presretan što će igrati u povijesnoj utakmici: 'Jedinstven trenutak za PSG'

Nakon što je Žalbena komisija Europske nogometne federacije (UEFA) usvojila žalbu PSG-a na kaznu od dvije utakmice suspenzije u Ligi prvaka za Zlatana Ibrahimovića, švedski napadač imat će pravo nastupa u prvoj četvrtfinalnoj utakmici protiv Barcelone…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ibrahimović je prvotno kažnjen s dvije utakmice suspenzije zbog izravnog crvenog kartona zadobivenog u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Valencije na Mestalli nakon grubog starta na Andersu Guardadu. Žalbena komisija prepolovila je suspenziju s dvije na jednu utakmicu suspenzije, koju je Ibrahimović već odradio u uzvratnom ogledu protiv Valencije, pa će moći zaigrati za pariški klub u obje četvrtfinalne utakmice protiv njegovog bivšeg kluba Barcelone. Prva je na rasporedu 2, travnja na Parku prinčeva, a uzvrat 10. travnja na stadionu Camp Nou.

>> Barcelona će ipak drhtati: Ibrahimović pomilovan!

U Ibrahimovićevo ime vijest je komentirao njegov agent Mino Raiola.

''Zlatan je vrlo sretan s ovom odlukom. Puno mu znači što će moći zaigrati već u prvoj četvrtfinalnoj utakmici. Ne zbog toga što je u pitanju njegov bivši klub Barcelona, već zato jer je to jedinstveni trenutak u PSG-ovoj sezoni'', rekao je Raiola. (TS)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider