Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vratio im se Tito

Messi iznenadio najavom PSG-a: Evo što je rekao o Ibri i društvu

Lionel Messi i dalje ruši rekord za rekordom, a iznimka nije bilo niti subotnje gostovanje Barcelone u Vigu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barca i Celta remizirali su 2:2, a Messi je i 19. kolo zaredom bio strijelac što znači da je zaredom zabijao protiv svih momčadi u Primeri. Cristiano Ronaldo je prošle sezone zabio svim momčadima u Primeri, ali ne u nizu.

>> Barca ostala bez pobjede u Vigu, Messi zabio 43. gol i srušio novi rekord

Messi, već uobičajeno, u izjavi nakon utakmice nije bio previše euforičan zbog rekordnog dosega, više je bio razočaran zbog izostanka pobjede.

"Najmanje važna stvar je rekordan niz. Sretan sam što sam pogađao u svim tim utakmicama i pomagao momčadi. Ali, nije to bitno. Željeli smo pobijediti u Vigu, ali nismo mogli", kazao je Messi.

Iako Katalonce s klupe još uvijek ne vodi Tito Vilanova, prvi se trener nakon izostanka zbog liječenja tumora parotidne žlijezde vratio momčadi što Messi smatra ogromnim dobitkom: "Tito se čini vrlo živahnim. Iznimno je važno što je ponovno s nama", priznaje Leo.

Barcelona u Primeri i dalje ima velikih 13 bodova prednosti pred Real Madridom i sasvim je blizu naslova, a već je u utorak očekuje gostovanje kod PSG-a u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

"Sad se moramo dobro odmoriti i pripremiti kako bismo ugrabili dobar rezultat. Igramo protiv momčadi koja nam je podjednaka kvalitetom", zaključio je Messi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider