Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kreću u minusu

Pogledajte zbog čega je Monaco kažnjen s oduzimanjem dva boda: Je li odluka suluda?

Novu sezonu u francuskom nogometnom prvenstvu Monaco će započeti s dva boda minusa, odlučila je Disciplinska komisija Francuske nogometne lige (LFP).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Monaco je, službeno, kažnjen zbog incidenata koji su se dogodili u njihovoj posljednjoj domaćoj utakmici prošle sezone u drugoj francuskoj ligi, protiv Le Mansa 17. svibnja.

Disciplinska komisija Monaco je sankcionirala zbog upotrebe pirotehnike, invazije navijača na travnjak, te napada na suca od strane jednog od navijača. Puna kazna za povratnike u elitno društvo francuskog nogometa iznosi oduzimanje triju bodova, od čega jednog uvjetno, i odigravanje prve domaće utakmice sezone iza zatvorenih vrata (17. kolovoza protiv Montpelliera).

Podsjećamo, Monaco je već dosad u ljetnom prijelaznom roku na pojačanja (Falcao, Moutinho, Rodriguez, Carvalho) potrošio 120 milijuna eura, te se spremaju upustiti u ravnopravnu borbu za naslov sa PSG-om.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider