Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
POD POVEĆALOM

U Barceloni se žale, ali nova snimka jasno pokazuje - gol je regularan!

Borbeni Milan zasluženo je slavio protiv Messija, Inieste i društva u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na San Siru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U još jednom okršaju titana na San Siru Milan je s 2:0 pobijedio favoriziranu Barcelonu. Navijači Milana su oduševljeni, dok su oni Barcelone s pravom razočarani. Njihova momčad izgledala je blijedo i bezidejno, dok su Milanovi Tatari', kako bi rekao legendarni Ćiro, gušili sve akcije Inieste, Xavija, Messija i ostalih zvijezda.

Milan je igrao jedinim mogućim načinom kojim je moguće srušiti Barcelonu - snažnim presingom pritisnuo ih je visoko i nadao se da će uslijed tolikog pritiska padati postotak točnih dodavanja protivnika.

>> Gotova si Barcelono, nema ti spasa...!

>> Lijepa Fanny usred ludog slavlja Balotellija i društva!

>> Ambrosini: Možemo uživati, ali kratko; Allegri: Odigrali smo briljantno!

Milanu su nakon utakmice stizale čestitke iz redova Barcelone, ali su ipak spomenuli Katalonci prvi gol Kevina-Princea Boatenga kojem je 'majstorsk'i asistirao Cristian Zapata.

Zapata je uistinu bio s visoko podignutim rukama (neprirodan položaj), ali se ipak čini kako ga je lopta pogodila u glavu što se vidi na novoj snimci.

''Suci mogu pogriješiti, to je jasno, ali ovo je bilo previše evidentno'', rekao je Pique nakon utakmice uz dodatak da je Barca bila loša.

Isprva se činilo kako je Pique u pravu, ali detaljno pregledavanje snimke pokazalo je drukčije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider