Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slavlje u kafiću

Gotova si Barcelono, nema ti spasa...!

Za gledanje utakmice Milan – Barcelona izabrao sam društvo trojice frendova, zakletih „milanista“.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Možda nije baš društvo za nekoga tko navija za Inter, ali zamislili smo to kao štih-probu za nedjeljni gradski derbi. Ovu europsku utakmicu možemo gledati opuštenije, barem ja. A u nedjelju, bit će - drži gaće.

>> U Barceloni se žale, ali nova snimka jasno pokazuje - gol je regularan!

>> Kad 'ziceri' iznevjere: Kako me je košarka sistematski uništila...

>> Pogodio 15 parova: Eto, posrećilo se i meni!

S kladioničarske strane gledano, trojica vjernika „rossoneri“ religije uplatili su po 50 kuna na Milan, vjerujući u Boga, Berlusconija, El Shaarawyja i koeficijent 7,50. Ja sam se odlučio za nešto konzervativniji pristup – prvo poluvrijeme X u kombinaciji s oba daju gol i 3+ na utakmici u Istanbulu.

Na početku sam se odlično zabavljao: priča na San Siru plovila je prema siromašnih 0-0 na odmoru, a stream s druge utakmice otkrivao nam je da tamo sve pršti od šansi. Kada je u 45-toj Schalke zabio za 1:1 (realan rezultat s obzirom na broj šansi mogao je biti 3:3), a u Milanu odsviran kraj prvog dijela bez golova, moje društvo ljubomorno je promatralo listić koji je obećavao isplatu. Od vrlo pristojne hrvatske dnevnice, dijelio me samo jedan golčić, kojega u Istanbulu može zabiti bilo tko.

Kao što znate, na kraju sam ostao „kratkih rukava“, što je već treći put zaredom na istu foru. Prošle srijede također mi je trebao GG3+ na utakmici u Real – Manchester. Tamo je 1:1 bilo u nakon pola sata igre - i do kraja ništa više. Vrhunac se dogodio za vikend kada mi je ista oklada propala na utakmici Union Berlin – Ingolstadt. Pri rezultatu 1:1, Ingolstadt je u 90+ promašio penal, a poslije sam vidio na portalima da je neki Bugarin išao pucati „panenku“ i pogodio prečku!!!

No, vratimo se događajima na San Siru. Od trenutka kada je Boateng zabio za 1:0, s ovom trojicom se više nije moglo razgovarati. Urlali su „gotova si Barcelono, nema ti spasa“, a (kao) pjevali su na melodiju od „Padaj silo i nepravdo“, pa je to u kombinaciji s nekoliko piva izgledalo bizarno. Ali, oni su se ludo zabavljali, a i ja s njima, svjestan da ne mogu izbjeći zlu karmu i da će Galatasnajper završiti 1:1.

A kada je Muntari zabio za 2-0, doživio je ovacije dostojne Pelea i Maradone zajedno. To što su ga do tog trenutka umjesto imenom zvali „letva“, „balvan“, „panj“ i ostalim imenima iz drvne industrije, brzo je zaboravljeno. Čak su mi i priznali da ih boli briga za nedjelju kada su ovako razbili „hobbite“. Nisam povjerovao, ali dobro. O tome ćemo naknadno, sada se još slavi.

Gotova si Barcelono, nema ti spasa...bjež'te od nas Messi i Xavi, svanuo je i naš dan...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider