Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve su iznenadili

Ambrosini: Možemo uživati, ali kratko; Allegri: Odigrali smo briljantno!

Nogometaši Milana su iznenadili sve, pa vjerojatno i sebe same, te su u prvom ogledu osmine finala Lige prvaka pobijedili Barcelonu na San Siru s 2-0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dakako, ostaje još uzvrat na Camp Nou i Milan će biti na gadnim mukama, no već je ovom pobjedom Milan napravio veliki rezultat i stavio katalonsku momčad na velika iskušenja pred uzvrat.

>> Barcelona nokautirana: Fantastični Milan bacio ih na koljena!

''Najveća moguća greška jest misliti kako je sada sve gotovo. Ovo je samo prvih 90 minuta. Imamo još toliko za igrati i to na Camp Nou. Prolaz? Hm, šanse su sigurno mnogo veće nego što bi bile da smo danas izgubili 3-0'', rekao je Ambrosini i nastavio:

''Odigrali smo stvarno dobro, mislim da smo Barceloni ostavili jako malo prostora za bilo što. Možemo uživati, ali stvarno kratko. Imamo derbi u domaćem prvenstvu (op.a. Inter) ispred sebe, imamo i uzvrat osmine finala Lige prvaka gdje je, ponavljam, i dalje sve otvoreno.''

Za kraj je Ambrosini rekao:

''Ovo je pobjeda za sve one koji su u nas vjerovali od starta prvenstva.''

Massimiliano Allegri je bio vrlo dobro raspoložen nakon pobjede protiv Barcelone, iako mu uoči susreta većina nije davala baš nikakve šanse za uspjeh.

''Odigrali smo briljantno u obrani. Svi znaju da Barcelona voli držati loptu i na taj način lomiti suparničke obrane, no to se nama danas nije dogodilo. Mislim da nakon ovog svi zajedno možemo uživati u ovoj predivnoj večeri'', rekao je staloženi Allegri. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider