Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gle čuda

Podrška Ronaldu iz Barcelone: 'Neopravdano je isključen'

Stoper katalonskog nogometnog diva Barcelone, Gerard Pique, stao je u obranu portugalskog napadača Real Madrida Cristiana Ronalda, koji je minulog vikenda pomalo preoštro isključen u utakmici protiv Athletic Bilbaa (1-1)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, Cristiano Ronaldo je u završnici susreta zaradio direktan crveni karton zbog sumnjivog kontakta sa suparničkim nogometašem. Kontakt je postojao, ali ne toliki da bi zbog njega zaslužio raniji odlazak pod tuš. S tim se slaže i stoper Realovog mrskog rivala u utrci za naslovom prvaka Primere – Gerard Pique.

Ronaldo teškom provokacijom naljutio suce

''Na snimci se vidi da je Cristiano stavio ruke na suparnika, ali to nije bilo ništa pretjerano agresivno. Ja osobno nisam vidio nikakvu agresiju kod njega i smatram da je nepravedno isključen'', rekao je Pique za Marcu.

Napadaču Real Madrida sada prijete tri utakmice suspenzije, što znači da bi mogao propustiti susrete protiv Villarreala, Getafea i Elchea. No, ukoliko se to i dogodi, Portugalac će biti spreman za veliki gradski derbi protiv Atletico Madrida na Vicente Calderonu, koji je na rasporedu 2. ožujka.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider