Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još nije gotovo?

Mourinho ništa ne prepušta slučaju, Terim spreman na sve

Večeras u Istanbulu Galatasaray dočekuje Real Madrid koji ima 3:0 iz prve utaknice četvrtfinala Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Već se dulje vrijeme spominje da će Jose Mourinho na ljeto sigurno napustiti Santiago Bernabeu, a ovogodišnji rezultat u najelitnijem europskom klupskom natjecanju, kako sam tvrdi, neće utjecati na njegovu odluku. Real je, podsjetimo, praktički bez izgleda za naslov u španjolskom prvenstvu, tako da se u potpunosti okrenuo lovu na deseti naslov europskog prvaka u klupskoj povijesti.

>> Luka Modrić od prve minute u 'paklu' Türk Telekom Arene!

>> Rivaldo na tavanu našao zabavnog Mourinha iz Barcelone!

''Sve momčadi koje su u četvrtfinalu žele osvojiti Ligu prvaka. Moja budućnost nema nikakve veze s time hoćemo li osvojiti naslov ili ne'', rekao je Mourinho na konferenciji za novinare dan uoči uzvratne utakmice četvrtfinala protiv Galatasaraya.

Mourinho na oprezu

Madriđani su u prvoj utakmici pred svojim navijačima slavili s 3-0, ali Portugalac upozorava svoje igrače da još uvijek ništa nije gotovo.

''Ništa još nismo napravili. Istina je da imamo dobar rezultat iz prve utakmice, ali pred nama je još jedan težak dvoboj. Moramo ostati fokusirani ako želimo u polufinale, rezultat 3-0 nam ništa ne jamči. Nadam se da će ta poruka doći do svoje mete. Bit ću prilično iznenađen ako ne vidim da su moji igrači spremni za tešku utakmicu'', istaknuo je trener Madriđana.

''Očekujemo rasprodani stadion u Istanbulu i intenzivno okruženje. Iako navijači mogu biti zastrašujući, moji igrači se znaju snaći u takvoj atmosferi. Moramo ostati mirni i obaviti svoj posao. Ako izgubimo s 2-0 ili 3-1, neću se vratiti kući sretan, unatoč tome što smo prošli. Želim pobjedu u Istanbulu.''

Terim motivira igrače za moguću senzaciju

Trener Galatasaraya Fatih Terim ne misli da su njegovi nogometaši potpuno bez šanse za prolaz. Terim se nada da se u vrućoj atmosferi koju će prirediti navijači u Istanbulu može dogoditi čudo.

''U nogometu je sve moguće. Naravno, kad igraš protiv Reala, stvari nisu tako lagane. No, Galatasaray će pokušati sve da prođe, siguran sam da su moji igrači puni ambicije i entuzijazma. Pripremili smo se na sve moguće rezultate'', rekao je turski stručnjak.

''Real Madrid je jedan od najboljih klubova u svijetu. U prvoj smo utakmici htjeli igrati nogomet protiv Reala i to smo i napravili. Vjerujem da nas čeka zabavna utakmica i u utorak.''

Galatasarayu će "nemoguća misija" biti i dodatno otežana jer će igrati bez svoga ponajboljeg igrača Buraka Yilmaza koji je suspendiran zbog tri žuta kartona.

''To je težak udarac za nas. Izgubili smo jednog od najboljih igrača Lige prvaka'', zaključio je Terim.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider