Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vraća se i Pepe

Luka Modrić od prve minute u 'paklu' Türk Telekom Arene!

Real Madrid u utorak nastavlja svoj put prema desetom naslovu prvaka Europe. Nakon komforne pobjede od 3:0 u Madridu, „kraljeve“ u Istanbulu očekuje uzvratna utakmica četvrtfinala Lige prvaka s Galatasarayem...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski mediji pišu kako će Luka Modrić i Pepe u udarnom sastavu Reala zamijeniti Sergija Ramosa i Xabija Alonsa, koji su u prvoj utakmici na Santiago Bernabeuu zaradili suspenzije.

>> Real traži zamjenu za ključnog veznjaka: Evo tko su glavni kandidati!

>> Poveli i naljutili ih: Petarda Reala protiv Levantea, Ronaldov čudesni učinak!

>> Ronaldo, Benzema i Higuain doveli Real na korak od polufinala!

Modrić i Pepe startali su od prve minute u subotnjoj utakmici protiv Levantea u Primeri, dok su „jurišnici“ iz prve momčad Varane, Coentrao, Khedira, Di María, Özil i Cristiano Ronaldo odmarali na klupi.

Varane, Coentrao i Khedira protiv Levantea uopće nisu ulazili u igru, dok su Di Maria, Özil i Ronaldo ušli u drugom poluvremenu i preokrenuli tijek utakmice. Özil je postigao dva gola, čime je došao do brojke sedam ove sezone, a uz to je još ubilježio ukupno čak 15 asistencija. Ronaldo je jednom poentirao, 46. put u 46 utakmica ove sezone.

Čini se kako Jose Mourinho dvoji samo oko pozicije desnog beka. Essien je u Madridu odigrao odličnu partiju pa se čini logičnim da dobije prednost ispred Arbeloe. No, ako Ganac zaradi žuti karton, neće imati pravo nastupa u prvoj utakmici polufinala. Možda zbog toga Mourinho „u vatru“ ipak ubaci Arbelou.

Na travnjak Türk Telekom Arene mogla bi istrčati ova postava Reala: Diego Lopez – Essien (Arbeloa), Varane, Pepe, Coentrao – Khedira, Modrić – Di Maria, Ozil, Ronaldo – Higuain. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider