Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Mou the Kid

Rivaldo na tavanu našao zabavnog Mourinha iz Barcelone!

Vjerovali ili ne, Jose Mourinho osim hladne profesionalnosti ima i svoju zabavnu stranu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Real Madrida poznat je po svojem ozbiljnom pristupu poslu kojim se bavi, ali ponekad se zna i opustiti. Da u dnu Mourinhove duše postoji tračak komedijaške osobnosti, „razotkrio“ je slavni Rivaldo, bivši nogometaš Barcelone i svjetski prvak s Brazilom.

Rivaldo je na jednoj od društvenih mreža objavio fotografiju iz svojeg obiteljskog albuma na kojoj su njegova supruga, sin i danas slavni portugalski trener. Ne bi to bilo toliko čudno da sve troje nisu od glavne do pete odjeveni poput kauboja s „Divljeg zapada“. Mourinho čak u ruci drži revolver. Neki će reći da mu sjajno pristaje uz njegov "kaubojski način ponašanja" koji njeguje od kada je postao planetarno poznat.

„Pogledajte što sam našao na tavanu. Dobra sjećanja“, kratko je napisao Rivaldo u svojem postu ispod fotografije koja datira iz vremena dok je Mourinho bio pomoćni trener Louisa van Gaala u Barceloni krajem milenija. Fotografija je najvjerojatnije snimljena u Port Aventuru, zabavnom parku udaljenom sat vremena vožnje automobilom od Barcelone.

Rivaldo je također objavio svoju fotografiju na kojoj drži Zlatnu loptu u društvu mlađahnog Xavija Hernandeza, tada samo velike nade Barcelone, a već danas legende „blaugrane“. Xavi je poput Rivalda osvojio svjetsko prvenstvo, još mu nedostaje samo Zlatna lopta... 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider