Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vratio se Jose

Mourinho izvrijeđao Lamberta, a nije vidio 'rukometaša' Terryja

Jose Mourinho u elementu je već nakon prve odrađene utakmice u Premierligi. U srijedu je prvo verbalno napao Aston Villaina škotskog trenera Paula Lamberta, da bi mu kasnije dijelio lekcije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Istodobno, Chelsea ne djeluje dobro. Sretno su Bluesi u srijedu na Stamford Bridgeu pobijedili goste iz Birminghama 2:1 u ranije igranoj utakmici drugog kola.

Branislav Ivanović opomenut je samo žutim kartonom za žestok udarac laktom u glavu Christiana Bentekea netom prije no što je zabio pobjednički gol, da bi John Terry, u jeku najžešćih Villainih napada u pokušaju za izjednačenjem, očito igrao rukom u vlastitom 16-ercu. Kako je to moglo promaknuti sucu Kevinu Friendu, nerazjašnjen je misterij.

Nakon utakmice, na konferenciji za novinare, Mourinho je objašnjavao kako je Paul Lambert nezreo trener: "I ja sam bio takav prije deset godina. Vodio sam momčad i istodobno sam želio suditi utakmicu. Ne ide to tako", rekao je Portugalac udijelivši potom mladom strategu i kompliment:

"Naučit će. Mlad je. I vrlo inteligentan."

Premda je tijekom proteklih triju godina nerijetko u susretima s Barcelonom primjenjivao defenzivniji pristup, Mourinhu se nije svidjela takva taktika Lambertova sastava: "Villa uopće ne igra nogomet. Golman nabija svaku loptu, kao i obrambeni igrači. Ta momčad zapravo ne igra i time što ne igra stvara poteškoće. Svi njihovi napadi idu preko Bentekea. U njemu Villa ima posebnog igrača s posebnim kvalitetama."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider