Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svi ga hvale

'Modrić, mali kralj': Luka može biti jedna od najvećih zvijezda SP-a!

Ugledni njemački magazin Kicker krenuo je sa serijalom u kojem predstavlja najveće zvijezde predstojećeg Svjetskog prvenstva u Brazilu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Luka Modrić, mali kralj' - naslov je teksta u kojem su kroz razgovor s Ivicom Olićem odlučili predstaviti najveću zvijezdu hrvatske nogometne reprezentacije.

Real gazi, ali ostaje crv sumnje: Je li prerano došao u top formu?

Ronaldo ušao u povijest, Casillasu negativan rekord u Njemačkoj

''Unatoč svojoj građi, Luka je uspio u zahtjevnome engleskom nogometu. Kako? Bio je prebrz za ostale'', rekao je Olić na početku o Luki pa dodao:

''On je naš najvažniji igrač već dugo, a nakon prelaska u Real Madrid apsolutno je postao igračem najviše svjetske klase.

''Vodi našu igru i na terenu je vrlo glasan i nametljiv. Izvan njega nećete naći mirnijega, povučenijeg tipa. Daleko od toga da je naš glasnogovrnik'', dodao je 34-godišnji hrvatski napadač o kolegi iz reprezentacije.

Novinar Kickera kroz tekst je prošao Modrićev put od debija za Hrvatsku protiv Argentine u Baselu 2006. godine, Eura 2008., pa igranja u Tottenhamu te konačnog 'booma' u Realu pod 'palicom' Carla Ancelottija.

''Kad je nastup u Brazilu u pitanju, Luka može postati jedna od najvećih zvijezda Svjetskog prvenstva'', zaključio je Olić. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider