FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Leteća poluga!

MMA liga proglasila najbolji nokaut i polugu na spektaklu u Ciboni

Saša Drobac izveo je najbolji submission (prisiljavanje na predaju polugom), nakon što je protivnika dobio rijetko viđenom letećom polugom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvi je kvalifikacijski krug Hrvatske MMA lige iza nas, no u sportskim krugovima još će se prepričavati neki od najuzbudljivijih trenutaka večeri u Ciboni. Hrvatski gladijatori pokazali su profesionalizam, izuzetnu pripremljenost, srčanost i fair-play.

>> POGLEDAJTE CIJELU VEČER MMA LIGE NA OYO.HR

Nakon završenog prvog eventa 9. veljače, organizacija Hrvatske MMA Lige, sukladno Pravilniku, dodijelila je bonuse za najbolju borbu večeri, najbolji submission (prisiljavanje na predaju polugom) i nokaut večeri. Za najbolju borbu večeri bonus će podijeliti Jakob Kosić i Saša Drobac.

>> Galešić nakon spektakla u Ciboni: Ovo je bilo na svjetskom nivou!

>> MMA liga ponudila spektakl: Sijevali nokauti, gušenja i 'leteća poluga'!

''Borci izrazito fizički spremni, pokazali su zavidno znanje i držali visoki tempo borbe od samog početka do atraktivnog završetka'', izjavio je koordinator lige Tomislav Novosel.

Za najbolji submission nagrađen je Saša Drobac.

''Flying armbar (leteća poluga) je zahvat kakav se ne viđa često i respekt svakome tko ga izvede. Da bi se izveo borac mora biti izrazito fizički i psihički spreman, a ovaj puta to je svakako bio Saša Drobac'', napomenuo je Tomislav Novosel.

Za nokaut večeri zaslužan je Patrick Pereša.

''Bonus za nokaut večeri pripao je Patricku Pereši koji je uspio svojom dominacijom slomiti upornost vrlo dobrog protivnika'', dodaje Novosel.

Drugi kvalifikacijski krug Hrvatske MMA lige na rasporedu je 2. ožujka, s početkom u 20.30 sati u dvorani Dražena Petrovića.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider