Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Bilo je savršeno'

Messi se 'vratio' i održao lekciju: 'Trebala nam je noć poput ove!'

Najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi izrazio je oduševljenje pobjedom Barcelone protiv Milana (4-0) i prolazom u četvrtfinale Lige prvaka. Argentinac tvrdi da je sve u igri Katalonaca funkcionirali savršeno…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon utakmice u Milanu mnogi su se sprdali jer se Messi nije vidio na San Siru, no Argentinac je odgovorio lekcijom iz nogometa, kako piše na naslovnici milanskog dnevnika La Gazetta dello Sport.

>> Barca opet pod povećalom: Milan teško oštećen!

>> Slavlje u Barcinoj svlačionici: Nezaustavljivi smo kada...

>> Legendarni Zubizarreta dočekao osvetu za 1994. i šok u Ateni

>> Barca 'samljela' Milan: Velika partija genijalnog Messija!

Messi je sada sam zabio dva pogotka, a preostale su dodali David Villa i Jordi Alba za pobjedu kojom je Barҫa nadoknadila zaostatak 0-2 sa San Sira.

''Stvarno nam je trebala noć poput ove, ne samo kako bismo prošli dalje, nego i kako bismo izbrisali loš dojam iz Milana. Sve je bilo savršeno. Od pete minute kada smo postigli važan prvi gol, bili smo za petama Milanu'', kazao je Messi za službenu web-stranicu Europske nogometne federacije (UEFA).

''Željeli smo rani pogodak, ne samo kako bismo smanjili zaostatak, već i kako bismo navijačima dali vjeru da je preokret moguć. Lopta je brzinom munje došla do mene, a ja sam je srećom uspio smjestiti u mrežu.''

Barcelona je poslije poraza u Milanu i dvije izgubljene utakmice protiv Real Madrida bila na meti kritika, mnogi su vjerovali da je njezina igra pročitana.

''Možda smo u nekoliko posljednjih utakmica malo pali u formi. Međutim, znali smo da za prolaz u četvrtfinale moramo opet biti oni stari. Predvidjeli smo kakva će nam igra biti potrebna za pobjedu i znali smo kako je proizvesti. Na koncu je to bila Barҫa kakvu i mi i naši navijači želimo gledati u svakoj utakmici. Bila je to igra kakvu proizvodimo već godinama'', zaključio je Messi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider