Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Junak Mauri

Lazio pokazao zube Juveu i u Kupu: Rimljani imaju veliku šansu za finale

U prvom polufinalnom ogledu talijanskog nogometnog Kupa, u Torinu su Juventus i Lazio remizirali odigravši 1-1. Takvim rezultatom, prije uzvrata, više mogu biti zadovoljni Rimljani...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon dosta usporenog prvog poluvremena u kojem su najbolje šanse imali Pogba s domaće i Mauri s gostujuće strane, utakmica se donekle rasplamsala u drugom dijelu. Tada je Juventus krenuo daleko konkretnije s napadima, očigledno shvativši da na neki način mora iskoristiti domaću polufinalnu utakmicu.

U 63. minuti je tako Juve poveo pogotkom igrača koji je tek nedavno stigao u klub. Na asistenciju Giaccherinija najbolje je reagirao Federico Peluso, makar je u svemu sumnjiv bio mogući prekršaj u napadu.

Poslije vodećeg potoka Juventus je zaredao s nekoliko odličnih prilika, te je mogao otići i na veću prednost. U jednoj je minuti Vidal dva puta opasno zaprijetio, ali je jednom pogodio stativu, a drugi put pokraj gola.

I dok je Juventus tražio povećanje rezultata, dogodio mu se na drugoj strani kiks u obrani. Nakon kornera, makar je bio povlačen, najbolje se snašao 33-godišnji Stefano Mauri spretno uguravši loptu u domaću mrežu za 1-1.

Uzvratna se utakmica igra u Rimu 29. siječnja, a recimo da će sutra (srijeda) prvu polufinalnu utakmicu odigrati Roma i Inter na Olimpicu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider