Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nezaustavljivi

Iniesta o rekordnom nizu: Nevjerojatno, ali doći će i tome kraj

Iako ove sezone još nije upisala poraz u Primeri, veznjak španjolskog nogometnog kluba Barcelone Andres Iniesta smatra da će se on dogoditi prije ili kasnije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je u nedjelju navečer svladala u gostima Malagu s 3-1 čime je upisala 18. pobjedu sezone u Primeri iz 19 odigranih utakmica. Jedina utakmica u kojoj momčad Tita Vilanove nije slavila bila je protiv Real Madrida na Nou Campu (2-2).

Ostvarenom je pobjedom Barcelona postavila i novi rekord po broju ostvarenih bodova (55 bodova, 18 pobjeda i 1 remi) u prvoj polovici sezone španjolskog nogometnog prvenstva, te drži 11 odnosno 18 bodova prednosti ispred dva madridska kluba - Atletica i Reala.

''Prije ili kasnije prvi poraz će doći. Pokušat ćemo zadržati svoj niz nepobjedivosti što je duže moguće. Trenutno se osjećamo sjajno, a prvi dio sezone bio je nevjerojatan'', veli Iniesta, ali upozorava:

''Ove brojke značit će nešto na kraju sezone samo ako osvojimo pokoji trofej. Napornim i požrtvovnim radom ostvarit ćemo željene rezultate'', zaključio je sjajni veznjak "blaugrane".

''Malaga je obavila dobar posao. Igrala je stvarno dobro i razlika između dvije momčadi nije bila velika kao što to sugerira rezultat. Uvijek je uzbudljivo igrati protiv suparnika koji žele i pokušavaju igrati nogomet protiv nas. Zabavno je igrati kad i suparnik pokušava zabiti gol umjesto da samo stoji u obrani'', poručio je Javier Mascherano.

Zanimljivo je da će se dvije momčadi ponovno sudariti već u srijedu na Camp Nouu u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa kralja.

''Bit će to još jedan težak dvoboj. Igra se na dvije utakmice tako da moramo biti oprezni i koncentrirani'', zaključio je Mascherano.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider