Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brazilac upozorava

Marcelo nije htio komentirati suca, ali je nešto drugo

Marcelo nije želio komentirati sudačke odluke Undiana Mallenca u "el clasicu"...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilac Marcelo, branič Real Madrida, nije želio komentirati suca Alberta Undiana Mallenca, koji je u ''El clasicu'' u Madridu u pobjedi Barcelone 4-3 dosudio tri jedanaesterca, od toga dva za goste, te isključio Realovog kapetana Sergija Ramosa.

Teorija zavjere gnjevnog Cristiana Ronalda: Žestoko udario po sucima!

Trener Barcelone o utrci za naslov nakon trijumfa u Madridu

Ludnica u Madridu: Sedam golova, tri penala, jedno isključenje i puno kontroverzi!

Pogledajte kako je zvijezda Barce opasno razljutila Madrižane!

"Neću komentirati suca. To nema nikakvog smisla, utakmica je gotova, ionako se ništa više ne može promijeniti", diplomatski je odgovorio Marcelo.

"Mi moramo razmisliti u čemu smo večeras pogriješili, kako takve pogreške više ne bi radili ubuduće. Ima još puno utakmica do kraja prvenstva. Borili smo se maksimalno, ali bilo je jako teško, pogotovo s desetoricom igrača na terenu. Nastojali smo odraditi upute koje nam je dao trener. Sada moramo pobijediti u idućem kolu kod Seville i pripaziti da nam se ne ponove pogreške iz ove utakmice. Prvenstvo ionako ne bi bilo gotovo i riješeno čak i da smo pobijedili Barcelonu", rekao je još Marcelo. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider