Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Nema smisla o Messiju'

Trener Barcelone o utrci za naslov nakon trijumfa u Madridu

Tata Martino, trener nogometaša Barcelone, vjeruje kako pobjeda u velikom derbiju kod Real Madrida 4-3 njegovoj momčadi donosi svježu nadu za obranu naslova prvaka Španjolske…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Mogu puno govoriti o Leu Messiju, ali nema smisla. To bi bilo samo nizanje komplimenata. Danas je oborio još jedan rekord. Nadam se da će meni pokloniti loptu s utakmice", rekao je Martino, aludiravši na Messijev hat-trick i novi rekord koji je postavio, jer je postao najbolji strijelac u povijesti derbija Real Madrida i Barcelone. Ukupno je zabio 21 gol u 27 ''el clasica''.

Teorija zavjere gnjevnog Cristiana Ronalda: Žestoko udario po sucima!

Ludnica u Madridu: Sedam golova, tri penala, jedno isključenje i puno kontroverzi!

Evo kako je Marcelo prokomentirao suđenje u 'el clasicu'

Pohvalio je također i Neymara, koji je iznudio prvi od dva penala za Barcelonu, te iznudio isključenje Realovog kapetana Sergija Ramosa.

"Neymar tek ima 21 godinu, a već je toliko važan igrač. Zahvaljujući njegovom fenomenalnom dijagonalnom trčanju smo dobili penal i isključenje Ramosa. Nakon ove utakmice za nas prvenstvo ponovno počinje. Ali, to svejedno neće promijeniti moju percepciju 'el clasica'. Ovo je samo jedna utakmica", rekao je Martino. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider