Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Eto im njihova Barca'

Teorija zavjere gnjevnog Cristiana Ronalda: Žestoko udario po sucima!

Cristiano Ronaldo žestoko je kritizirao glavnog suca "el clasica" Undiana Mallenca, ali i sudačku organizaciju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon poraza Reala od Barcelone u Madridu (3:4), Cristiano Ronaldo žestoko je kritizirao glavnog suca utakmice Undiana Mallenca.

Ludnica u Madridu: Sedam golova, tri penala, jedno isključenje i puno kontroverzi!

Evo kako je Marcelo prokomentirao suđenje u 'el clasicu'

Trener Barcelone o utrci za naslov nakon trijumfa u Madridu

„Napravio je previše pogrešaka za utakmicu na ovoj razini. Lošim odlukama unio je nervozu među igrače, trebao je netko drugi suditi, on nije za ovako velike utakmice. Ne želim se opravdavati, ali…“, kazao je Ronaldo u dahu pa nastavio još žešće:

„Teško je igrati i boriti se kada neki ljudi ne dopuštaju da pobijedimo. Dugo sam ovdje, dovoljno da shvatim kako nekima očito smeta kad mi pobjeđujemo. Zavide nam, nemamo jednak tretman, željeli su da Barcelona ostane u igri za prvaka. Eto im, ostala je…“, gnjevno će  Ronaldo. Ali ima toga još.

„Možda netko ne želi da osvojimo prvenstvo? Ne znam, pet godina sam u Španjolskoj, shvatio sam da nije uvijek najvažnije kakve partije pružate na travnjaku nego i izvan njega. Otkad sam došao u Real mi nikada nismo imali pomoć sudaca. Svake godine ista priča. Vjerujem da ćemo osvojiti prvenstvo, ali pitam se je li uopće važno kako se igra na terenu?“ poručuje vidno ljutita najveća Realova zvijezda.

Ronaldo je prokomentirao i dosuđeni jedanaesterac za Real.

"Možda je prekršaj na meni bio izvan šesnaesterca, ali što je s penalom na Camp Nouu koji nam nisu svirali. Što je s penalom nad Neymarom?" upitao se Ronaldo.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider