Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napali ga i suigrači

Bale na žestokom udaru kritika: Isključivi je krivac za poraz Reala?

Nakon sinoćnjeg (srijeda) poraza kod Seville na krilnog napadača madridskog Reala, Garetha Balea, obrušili su se mediji, ali i nekolicina suigrača...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, osim što je bez dopuštenja izveo slobodni udarac u završnici utakmice, koji je prema dogovoru očito trebao izvesti Cristiano Ronaldo, Bale je navijače i suigrače razbjesnio potezom kod drugog pogotka. Naime, nešto mu nije odgovaralo s njegovim novim kopačkama koje je nosio u posljednje dvije utakmice pa ih je uz desnu aut-liniju svoje momčad odlučio zamijeniti.

Kraljevi u očaju: Rakitić čarolijom osramotio Pepea i ukrao Realu naslov!?

Ancelotti i Real u problemima: Nismo zaslužili poraz od Seville!

O Rakitiću priča cijela Europa: 'Znali smo da Realu treba pobjeda, ali...'

U trenucima kada je Velšanin mijenjao kopačke, na toj je strani naš Ivan Rakitić odigrao potez sezone, "sombrerom" je izbacio Pepea, a potom asistirao Carlosu Bacci za 2-1. Možda se ne bi ništa promijenilo ni da je Bale ostao na travnjaku, no trebao je biti na toj desnoj strani i moguće je da bi Rakitić teže prošao i asistirao Bacci. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider