Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nakon velike pobjede

O Rakitiću priča cijela Europa: 'Znali smo da Realu treba pobjeda, ali...'

Najbolju sezonu u karijeri hrvatski je nogometaš Ivan Rakitić u srijedu začinio potezom koji je preplavio svjetske medije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sevilla je u 30. kolu španjolskog prvenstva na svome Sanchez-Pizjuanu svladala Real Madrid s 2-1, a trenutak odluke se dogodio u 72. minuti kada je Rakitić spektakularno petom prebacio loptu preko glave Pepea i potom asistirao Carlosu Bacci za pobjednički pogodak. Bila mu je to 12. asistencija ove sezone u Primeri, a na kontu ima i 11 golova.

Kraljevi u očaju: Rakitić čarolijom osramotio Pepea i ukrao Realu naslov!?

'Farizeju Ronaldu' osvježili pamćenje: Evo kome su suci najviše pomagali!

Nakon utakmice 26-godišnji veznjak, kao i obično, nije htio gurati sebe u prvi plan.

''Odigrali smo dobru utakmicu. Znali smo da je Realu trebala pobjeda, ali mi smo samo htjeli uživati u situaciji u kojoj se nalazimo. Sada moramo nastaviti igrati na isti način. Svi dajemo svoj maksimum i zaslužili smo ovu pobjedu jer mislim da radimo impresivan posao'', rekao je Rakitić.

Sevilla je na petom mjestu sa šest bodova manje od Athletic Bilbaa koji drži poziciju koja vodi u kvalifikacije Lige prvaka. Imaju li Andalužani šanse u preostalih osam kola doći i do plasmana u najelitnije kontinentalno natjecanje?

''Mislimo isključivo na iduće kolo i gostovanje kod Celte. O drugim stvarima ne treba pričati. Uživajmo, popijmo pivo u čast ove pobjede i razmišljajmo samo o Celti i nastavku ovakvog rada'', zaključio je kapetan Seville nakon šeste uzastopne ligaške pobjede. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider