Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Krenuli po novo pojačanje

Ovo je dokaz da Arsenal ovo ljeto misli ozbiljno!

Legendarni nogometni vratar Arsenala David Seaman otkrio je u razgovoru za Sky Sports News da je njegov bivši klub aktivirao 22 milijuna funti visoku otkupnu klauzulu, koju u svom ugovoru ima Marouane Fellaini...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju britanskih medija Arsenal već tjednima, ako ne i mjesecima, pokušava smekšati Everton i za manje od 20 milijuna funti dovesti sjajnog belgijskog reprezentativca Fellainija, poznatog po svojoj afro-frizuri.

Klub iz Liverpoola nije želio pristati na manji iznos od onog koji stoji u Belgijančevom ugovoru kao otkupna klauzula (22 milijuna), pa Arsenalu, tvrdi Seaman, nije preostalo ništa drugo nego da istu aktivira.

''Momčad je željna trofeja, a da bi ga osvojila mora se promijeniti. On (Fellaini) je sjajan igrač i puno bi pomogao momčadi.''

Zasada nijedna od spomenutih strana nije službeno komentirala ovaj slučaj, ali ni demantirala. Može se naslutiti da bi kraj i ovoj transfer-priči mogao doći vrlo brzo. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider