Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ulazi "razbijač"

Uoči okršaja s Hrvatskom njemački izbornik napravio jednu značajnu promjenu u sastavu

Izbornik njemačke rukometne reprezentacije Christian Prokop odlučio se za promjenu u igračkom kadru uoči početka druge faze natjecanja rukometnog Europskog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči vjerojatno krucijalnog dvoboja protiv Hrvatske u borbi za plasman u polufinale rukometnog Europskog prvenstva njemački izbornik napravio je jednu zamjenu u svojoj momčadi. Umjesto Mariana Michalczika, koji će se preseliti na tribine, u momčad uskače Johannes Golla.

Rukometni Euro 2. faza - skupine Rukomet Euro 2020: Hrvatska osvojila srebro, svi rezultati na jednom mjestu divider

Golla je 22-godišnji igrač Flensburga, koji je u pravilu najviše zadužen za obrambene zadatke, ali zna biti jako opasan i u napadu, gdje igra na poziciji kružnog napadača.

Michalczik je bio igrač koji je trebao biti dodatna opcija u napadu. Rukometaš Mindena nastupio je jako malo za Njemačku u tri utakmice prve faze natjecanja, a s obzirom na propusnost u obrani koju je pokazala njemačka reprezentacija (83 primljena gola), jasno je zašto se izbornik Christian Prokop odlučio za ovaj potez.

gol expired McGregor kakvog još nismo vidjeli: Fanovi "razočarani" napustili sučeljavanje Conora i Cerronea divider

Golla bi zajedno s Hendrikom Pekelerom, Jannikom Kohlbacherom i Patrickom Wiencekom trebao tvoriti snažni obrambeni zid, koji će zaustavljati silovite napade suparnika u drugoj fazi natjecanja. Podsjetimo, Njemačka nije prenijela bodove, nakon što je uvjerljivo poražena od Španjolske u prvoj fazi natjecanja.

gol expired Luka Dončić veličanstvenim triple-double učinkom prepravio povijest NBA lige divider

Hrvatska i Njemačka igraju za dva dana u Beču s početkom u 20:30. Prvi susret druge faze natjecanja Kauboji igraju danas u 18:15, a suparnik u Beču bit će im domaćin – Austrija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider