FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
irac predviđa nokaut

McGregor kakvog još nismo vidjeli: Fanovi "razočarani" napustili sučeljavanje Conora i Cerronea

U Las Vegasu održana je konferencija za novinare na kojoj su gosti bili glavni akteri UFC-a 246 – Conor McGregor i Donald Cerrone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prošlosti su konferencije Conora McGregora bile prepune uvreda, psovki, divljačkog ponašanja i još jako puno toga. Znao je suparnicima vrijeđati obitelj, vjeru, izgled, odjeću u kojoj su stigli na konferenciju za novinare, pa i sestričnu u trećem koljenu. No ne i ovoga puta...

Na konferenciji za novinare uoči UFC 246 eventa u Las Vegasu bio je to jedan sasvim novi Conor McGregor, koji je bio pun samopouzdanja, ali i pun poštovanja prema jednoj od legendi MMA-a i UFC-a – Donaldu Cerroneu. Amerikanac je vlasnik dvaju rekorda u UFC-u: po broju pobjeda u organizaciji (23), ali i broju završenih mečeva prekidom (17).

McGregor i Cerrone proveli su cijelu konferenciju za medije komplimentirajući jedan drugog, ali istovremeno su ostali samouvjereni i sigurni u svoju pobjedu u noći sa subote na nedjelju.

gol expired Odbrojavaju se sati do povratka McGregora u izravnom prijenosu na GOL.hr-u divider

Jedini trenutak koji je malo zasjenio tu sjajnu presicu dogodio se kada je jedan od novinara upitao Conora McGregora o optužbama za silovanje. Kompletna dvorana momentalno mu je počela zviždati, a Irac je ostao nijem.

S obzirom na ono na što ih je navikao, dio MMA fanova irskog borca sigurno je ostao razočaran nakon presice jer nisu dobili uobičajeni folklor psovki, uvreda i svega ostalog.

No bilo je lijepo vidjeti McGregora da je krenuo jednim drugim putem nakon svih silnih problema koje je imao u posljednje dvije godine.

Izravan prijenos glavnog programa UFC-a 246 ne propustite u nedjelju 19. siječnja od 4 sata ujutro na portalu GOL.hr te snimku borbi od 23 sata na Novoj TV!

MMA Lucky Punch - detaljna najava borbe McGregor - Cerrone

UFC 246, glavni program:

Conor McGregor - Donald Cerrone (velter)

Holly Holm - Raquel Pennington (bantam)

Oleksij Olijnik - Maurice Greene (teška kategorija)

Claudia Gadelha - Alexa Grasso (slamka)

Anthony Pettis - Carlos Diego Ferreira (laka kategorija)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider