FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Najveći honorar ikad

Odbrojavaju se sati do povratka McGregora u izravnom prijenosu na GOL.hr-u

U noći sa subote na nedjelju od 4 ujutro izravno na GOL.hr-u možete pratiti povratak irske superzvijezde u UFC oktogon. Naravno, radi se o Conoru McGregoru. McGregor i Donald Cerrone predvode spektakularni UFC 246 u Las Vegasu.

Odbrojavaju se sati do povratka borilačkog magneta u oktogon. Conor McGregor je ponovno u akciji i prati se svaki njegov korak. Zapravo još od 24. listopada kada je u Moskvi napravio konferenciju za medije.

''Pitajte UFC tko mi je protivnik, jer mene boli briga tko mi je protivnik. 18. siječnja je moj povratak. Za 12 tjedana u Las Vegasu počinje moja sezona'', izjavio je McGregor.

Kocka je pala na Cerronea, a poznato je da će Irac za ovu dobiti najveći fiksni honorar u povijesti UFC-a. Pet milijuna dolara, a od svog dijela plati pa gledaj, sponzora i bonusa McGregor tvrdi da će zaraditi oko 80 milijuna dolara za borbu. U posljednjoj borbi s Nurmagomedovom je zaradio, tvrdi, oko 50 milijuna.

''Razorni nokaut. Njega je prelagano udariti, prestatičan je, predvidljiv. Nokautirat ću ga bez problema'', govorio je Conor prije Habiba.

Conor McGregor vs Donald Cerrone Svijet čeka spektakl: Conor McGregor najveća zvijezda novog MMA Lucky Puncha! divider

Tako je pričao prije Nurmagomedova, tako priča i prije Cerronea.

No kauboj je već dugo u igri. I u jednom segmentu sigurno ima dobru prednost, puno je bolji ''parteraš'' od McGregora, koji je rijetke poraze upisivao uglavnom kada bi ga protivnici ugušili.

''Conore, stižem'', kratak je bio Cerrone.

No Irac je već poručio Cerroneu - tko prvi krene na rušenje je papak.

Osim McGregora i Cerronea koji se bore u velter kategoriji, sunaslovna borba je ona bivše prvakinje Holly Holm i Raquel Pennington. Čekaju nas teškaši Oleinik i Green, ženska slamka kategorija - Claudia Gadelha i Alexa Grasso te bivši prvak lake Anthony Pettis i Brazilac Ferreira koji već godinama ne zna za poraz.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider