FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Ne propustite!

Svijet čeka spektakl: Conor McGregor najveća zvijezda novog MMA Lucky Puncha!

Ove srijede čeka nas novo izdanje specijalne emisije MMA Lucky Punch.

Conor McGregor vs Donald Cerrone (Foto: GOL.hr)

Borilački svijet s nestrpljenjem iščekuje ovaj vikend i prvi UFC spektakl u 2020. godini koju otvara jedna od najvećih zvijezda organizacije Conor McGregor. U izravnom prijenosu ove nedjelje na GOL.hr-u od 4 ujutro McGregor se bori protiv Donalda ''Kauboja'' Cerronea na UFC 246 spektaklu u Las Vegasu.

Ludi Irac se vraća borbama, a o tome će dosta biti riječi u novom izdanju specijalizirane emisije o slobodnoj borbi MMA Lucky Punch koju možete pogledati na GOL.hr-u u srijedu od 20:30.

Galešić i Pokrajac u kavezu najavljuju moguće poteze

Lucky Punch donosi priloge o fenomenu McGregor koji je definitivno zlatna koka UFC-a. Borac koji je zaradio daleko najviše novaca. Zelg Galešić i Igor Pokrajac demonstrirat će u oktogonu u novom izdanju MMA škole što bi mogli gledati u okršaju McGregora i Cerronea.

Osim analize spektakularnog UFC 246 u Las Vegasu, najavljujemo teškaški obračun Curtisa Blaydesa i Juniora dos Sanosa na UFC Fight Nightu posljednjeg vikenda u mjesecu, a kojeg ćete također moći gledati na GOL.hr-u i Novoj TV.

MMA škola: Smulacija meča Masvidal - Diaz

Donosimo priču o jednom od najtalentiranijih hrvatskih poluteškaša, Vinkovčaninu Mariju Žgeli.
Posebno ćemo se osvrnuti na zagrebačke priredbe Fight Nation Championshipa, na kojem su nastupili mnogi domaći borci.

''Kada je McGregor u oktogonu to je već dovoljan mamac za sve gledatelje. Čovjek ima prvu borbu nakon sudara s Nurmagomedovom i samo će za nastup dobiti pet milijuna dolara plus razni bonusi. Vlasnik je pet najprodavanijih UFC borbi, a njegov protivnik Donald Cerrone jedan je od najomiljenijih UFC boraca. Imamo i neke novitete u analizama, a posebno me raduje što imamo nakon dugo vremena i domaće priredbe kojima ćemo također posvetiti pozornost. Ako volite borilački sport, imate puno razloga da budete s nama'', rekao je urednik i voditelj Lucky Puncha Vlado Boban.

MMA Lucky Punch na Gol.hr-u u srijedu od 20:30 sati. Ne propustite!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider