FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
sve što trebate znati

Novi MMA Lucky Punch: Kako će se boriti McGregor, priče iz Hrvatske i ljestvice boraca

U novom izdanju specijalizirane emisije MMA Lucky Punch pogledajte najnovije aktualnosti iz MMA svijeta i Hrvatske.

Borilački svijet bit će ovog vikenda na nogama jer se 2020. godina otvara spektakularnom UFC 246 večeri u Las Vegasu koju ćemo izravno prenositi na GOL.hr-u ove nedjelje od 4 ujutro. Svi čekaju veliki povratak Conora McGregora, još uvijek najveće zvijezde ovog sporta koji se u velter kategoriji bori protiv Donalda "Cowboya" Cerronea.

A najbolje moguće zagrijavanje za ovaj spektakl je novo izdanje specijalizirane emisije MMA Lucky Punch. Voditelj i urednik Vlado Boban te stalni stručni sukomentatori Nove TV, Igor Pokrajac i Zelg Galešić, detaljno su najavili povratak McGregora, a borbi je posvećeno i novo izdanje MMA škole.

Galešić i Pokrajac u oktogonu su simulirali što bi se moglo događati u Las Vegasu između McGregora i Cerronea, a u emisiji je najavljen još jedan veliki obračun, Junior dos Santos – Curtis Blaydes koji nam slijedi vikend poslije, također u izravnom prijenosu na GOL.hr-u.

MMA škola - što ćemo gledati u meču McGregor - Cerrone

U analizama su uvedeni neki noviteti, a pozornost je dobila i jedna domaća priredba Fight Nation Championship. Također, u emisiji možete vidjeti i priču o jednom od najtalentiranijih hrvatskih poluteškaša, Vinkovčaninu Mariju Žgeli.

No najbolje da sami pogledate novo izdanje MMA Lucky Puncha u priloženom videu na vrhu članka.

McGregor udara Cerronea McGregor nokautirao Cerronea za samo 40 sekundi: Pogledajte brutalan povratak i završetak Notoriousa! divider

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider