Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nova ozljeda

Mukama izbornika Červara i Kauboja nema kraja: Uoči Eura otpao još jedan igrač

Hrvatski rukometni izbornik Lino Červar dan prije puta u Graz, koji će nam biti domaćin na Europskom prvenstvu, ostao je bez Ivana Martinovića, koji se jučer ozlijedio na treningu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, jučer je na treningu u Poreču desni vanjski Ivan Martinović ozlijedio gležanj uoči puta na rukometni Euro 2020. Nakon Lovre Mihića, Frana Milete i Luke Šebetića, ovo je četvrta ozljeda u hrvatskoj reprezentaciji, a minimalan oporavak Martinovića trajat će mjesec dana.

"Ivanu Martinoviću, nažalost, pukla je peta metatarzalne kosti i on je već danas nakon pregleda dobio longetu. Mora mirovati najmanje deset dana. Nakon toga slijedi rehabilitacija. Sreća je u nesreći što nije došlo do nekog pomicanja kosti, pa je realno očekivati da s lakšim treninzima krene za otprilike mjesec dana. Drugim riječima, za njega je Europsko prvenstvo izgubljeno", izjavio je Krešimir Rotim, liječnik reprezentacije.

gol expired Ivan Martinović: Buduća velika zvijezda koja debitira na rukometnom Euru divider

Červaru su tako ostala još dva igrača ljevaka s popisa – Luka Stepančić i Josip Vekić, a kojeg će od njih voditi, saznat će se tijekom večeri na konferenciji za novinare koja je zakazana u 17:30 (dvorana Kaptol, hotel Panorama).

Reprezentacija će sutra krenuti u 9 sati iz zagrebačkog hotela Panorama prema Grazu, koji je domaćin našoj skupini A, u kojoj su osim Hrvatske reprezentacije Crne Gore, Bjelorusije i Srbije. Prvu utakmicu izabranici Line Červara odigrat će u četvrtak 9. siječnja u 20:30 protiv Crne Gore.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider