Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
k'o gospodin

Nisu se preselili: Imaju najbolje koeficijente, a netko će na EURO u novom autu

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a samim time i hrvatske navijače, čeka put u Englesku i Škotsku. Netko bi se tamo mogao zaputiti novim autom...

Kvalifikacije za EURO 2020 smo uspješno prebrodili. Bilo je čupavo s Mađarima i Azerbejdžanom, ali na kraju smo ipak zasjeli na vrh ljestvice i sad nas tek čekaju pravi izazovi. Ždrijeb nam je donio sad već pravi klasik kontra Engleza, evo nam dodatne prilike da im proširimo kompleks koji imaju kontra nas, iako treba biti na oprezu: većina stručnih prognozera njih stavlja kao vodeće favorite za titulu europskog prvaka.

Osim njih, tu su i Česi, nimalo bezazlen protivnik, repka im je na uzlaznoj putanji i imaju karakter i ponos sličan našima. Trećeg protivnika još ne znamo, ali isto neće biti neki pikzibneri. U svakom slučaju, treba se pripremiti za daleka gostovanja i napete tekme, ali prije toga... kladionica!

Ako ste se dosad kladili u Kladionici Hrvatske lutrije, a više ih ne vidite, bez brige. Nije se nigdje preselila, na istom je mjestu. Samo izgleda drugačije i zove se, kratko i jasno, CROBET. Za dobrodošlicu, zaigrajte novu ponudu DUPLI ZICER: uz najbolje koeficijente, možete osvojiti i novu Toyotu CH-R Hybrid.

''Fakat su najbolji koeficijenti. A zamisli da mi i taj auto sjedne, pa mogao bih se onda fino vozikati po tekmama Europskog prvenstva od grada do grada, k'o gospon čovjek. Nemrem bilivit, onaj tip isti dr. Zicer. Samo mi je nekako... trodimenzionalan. Hm, idem vidjeti koja su njegova predviđanja. Do sada mi je donosio sreće, držite mi fige'', kaže naš prognozer Hrvoje Kečkeš u novom nastavku serijala prigodnog naziva KEČ KEŠ.

CROBET poklanja ne jednu, nego čak dvije Toyote C-HR 1,8 Hybrid. U nagradnoj igri može sudjelovati svatko tko odigra listić sportskog klađenja za 15 kuna ili više u razdoblju od 13.12.2019. do 26.1.2020. Možete igrati na internetu i na prodajnim mjestima i odvezite se već 6. veljače u Toyoti Hybrid ili se razveselite drugim vrijednim nagradama.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider