Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ovo su kauboji 2020.

Červar objavio konačan popis: 16 igrača koji putuju na Europsko prvenstvo

Nakon priprema, dvije prijateljske utakmice i nekoliko ozljeda, izbornik je sastavio konačan popis.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lino Červar objavio je popis 16 igrača koji putuju u Graz na Europsko prvenstvo u rukometu. Rukometni Euro traje od 9. do 26. siječnja, a protivnici Hrvatske u skupini su Srbija, Crna Gora i Bjelorusija.

Červarov konačan popis je sljedeći:

Šego, Ašanin (vratari), Horvat, Matanović, Mandić, Ravnić, Musa, Marić, Šipić, Duvnjak, Mamić, Šarac, Cindrić, Karačić, Stepančić, Hrstić

Červar je dodao da je svih 28 igrača s priprema dio reprezentacije i da računa na sve u slučaju ozljeda. Oglasio se i o manjku ljevaka uzrokovanu i ozljedom Ivana Martinovića, koji je otpao dva dana prije početka turnira.

Rukometni Euro 2. faza - skupine Rukomet Euro 2020: Hrvatska osvojila srebro, svi rezultati na jednom mjestu divider

''Tanki smo s ljevacima zbog ozljeda. Nadamo se da će Luka (Stepančić) biti spreman, može i Zlajo (Horvat) odigrati vanjskoga. Jako mi je žao Martinovića. Pripremili smo mu tortu, bio mu je rođendan. Šteta, svi igrač to su emotivno doživjeli. On je mlad igrač i očekujem da bude budućnost hrvatskog rukometa."

Martinovićeva ozljeda četvrta je u hrvatskoj reprezentaciji uoči kontinentalne smotre. Ranije su otpali Lovro Mihić, Fran Mileta i Luka Šebetić.

gol expired Liverpool potpisao bogati ugovor: Uz bok velikim rivalima, samo Real i Barca ispred njih divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider