Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Gospodin u porazu

Duvnjak nije htio previše o suđenju, tek je izustio: "Ono probijanje se ne svira"

Hrvatski kapetan je prokomentirao poraz Kauboja od Njemačke na Svjetskom rukometnom prvenstvu 2019.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Domagoj Duvnjak u porazu Hrvatske od Njemačke ostao je velik i nije htio u glavni fokus staviti danski sudački par i neke njihove odluke iz posljednjih minuta utakmice.

"S ta dva boda već bi osigurali taj cilj koji smo postavili, plasman na kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre. No, još jednom ponavljam, čestitam dečkima, imali smo priliku, vratili se nakon 15:18, ali nažalost u ovako bitnoj utakmici mislim da se u zadnjoj minuti ne sudi onakvo probijanje", rekao je Duvnjak u mix-zoni poslije utakmice, najavivši i sraz s Francuskom u srijedu u 18:00.

"Čeka nas još jedna teška utakmica, moramo se dobro odmoriti. Ako budemo odigrali ovako da idemo na glavu, onda nam nitko ništa ne može reći.''

Vjerujete li da Hrvatska može pobijediti Francuze?

Ukupno glasova:

Vidjelo se na Duvnjaku da mu je teško pao ovaj poraz.

"Ja sam još uvijek vruć, ta zadnja minuta... Ne želim ništa krivicu na suce prebacivati, moramo biti ponosni i biti kao primjer."

Hrvatska je ostala bez šansi za polufinale Svjetskog rukometnog prvenstva 2019., a Duvnjak je poslije takvog raspleta osjetio potrebu pohvaliti svoje suigrače.

"Prvo treba čestitati dečkima na ovakvom otporu, gubili smo 18:15, poveli 19:18, to je ekipa s takvim karakterom. Nemoguće je kako je Fabian Wiede nam zabio dva-tri gola. Svaka čast dečkima, ovo je put kako treba igrati i boriti se za domovinu. Nevjerojatno je kako smo se kretali, puno ekipa bi u ovakvoj atmosferi palo, a mi smo se svaki put vratili iz minusa", kazao je Duvnjak za RTL.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider