Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"Možemo sa svima"

Šveđani uživaju u Splitu: "Vrijeme je nevjerojatno, grad predivan"

Skandinavci su stigli u grad podno Marjana i ostali ugodno iznenađeni.

Švedski navijači u Splitu (GOL.hr)

Dok su se zagrijavali za prvu od šest utakmica Europskog rukometnog prvenstva u Spaladium Areni, popričali smo sa švedskim navijačima koji od svoje reprezentacije imaju velika očekivanja.

"Veliki smo optimisti i mislimo da je taj naš optimizam normalan. Ne znamo koliko ćemo bodova osvojiti u Splitu, ali očekujem da izborimo polufinale", veselo su poručili.

Nažalost, već u prvoj utakmici doživjeli su šok nakon što su njihovi igrači poraženi od Islanda sa 26:24.

Dali smo im do znanja da će, ako ne uspiju pobijediti našu reprezentaciju u utorak, za polufinale morati pobijediti i Francusku i Norvešku.

"Da, pa što? Možemo mi igrati s jednima i drugima. Moj osobni minimum je medalja, vrijeme je da ju više konačno osvojimo", poručio je najpričljiviji iz društva na samom ulazu na tribinu.

Švedski navijači na Rivi Švedski navijači na Rivi (GOL.hr)

Prognozirali su da će dobiti i Island i Srbiju, ali su se planovi ovog društva izjalovili već na startu.

"Moja prognoza za ovu skupinu u Splitu bila bi da ćemo pobijediti i Island i Srbiju, a da će protiv Hrvatske biti jako teško. Od vas ćemo vjerojatno izgubiti, ali svakako ćemo se plasirati u drugi krug", poručuli su nam Šveđani koji će u Splitu nazočiti svim utakmicama.

"Stigli smo u četvrtak i ugodno smo iznenađeni vremenom. Je li kod vas uvijek u ovo doba godine 13 stupnjeva? Zaista uživamo na ovom suncu. Nikad nisam bio u Splitu prije, ali u ovom malo što sam uspio vidjeti u centru, grad je predivan i sigurno ću se ovdje kad-tad vratiti", zaključilo je veselo društvo.

Što mislite je li Duvnjak trebao biti na terenu kada se ozlijedio?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider