Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SP u rukometu

Tri reprezentacije opravdale ulogu favorita u najkasnijem rukometnom terminu, Šveđani izgledaju sjajno

Sutra igra Hrvatska protiv Angole.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometne reprezentacija Francuske, Portugala, Švedske i Egipta ostvarile su i druge pobjede na Svjetskom rukometnom prvenstvu, dok je Slovenija neočekivano izgubila od Rusije.

Francuska je ostvarila i drugu pobjedu u skupini E. Nakon slavlja protiv Norveške, Francuzi su dobili i Austriju sa 35:28

Hugo Descat, Ludovic Fabregas i Michael Guigou predvodili su Francusku sa po četiri gola, dok su kod Austrijanaca najefikasniji bili Tobias Wagner sa sedam i Lukas Hutecek sa šest pogodaka.

sp 2021 Rukomet 2021.: REZULTATI svih utakmica Svjetskog prvenstva divider

U drugom susretu iz skupine Norveška je pobijedila Švicarsku sa 31:25.

Drugu pobjedu ostvario je i Portugal u skupini F porazivši Maroko 33:20. U pobjedničkim redovim najefikasniji je bio Pedro Portela s devet golova, a kod Marokanaca Amine Harchaoui je postigao pet pogodaka.

Island je stigao do prvih bodova porazivši Alžir 39:24.

Domaćin je u skupini G također, zadržao maksimalan učinak ostvarivši uvjerljivu 38-19 pobjedu protiv Sjeverne Makedonije.

gol expired Khabib otvorio vrata povratku u kavez, McGregoru i ekipi poručio: "Pokažite mi nešto spektakularno i vraćam se" divider

Egipatsku vrstu predvodili su Mohamed Mamdouh s osam i Hassan Kaddah sa šest pogodaka. Kod Makedonaca koji nakon dv kola imaju dva poraza Kiril Lazarov, Nikola Markoski i Žarko Peshevski zabili su po tri gola.

Švedska je slavila protiv Čilea sa 41:26 i također ima dvije pobjede. Kod Šveđana je bio nezadrživ Lucas Pellas sa 12 golova.

U skupini H Rusija je neočekivano pobijedila Sloveniju sa 31:25, dok je Bjelorusija slavila protiv Južne Koreje sa 32:24.

Nakon rutinski izvedenog uvodnog zadatka protiv Korejaca, momčad slovenskog izbornika Ljubomira Vranješa u subotu se suočila s puno težim zadatkom protiv Rusije. Slovenija je bila u podređenom položaju tijekom cijele utakmice i Rusija je zasluženo slavila.

gol expired Iznenađujući porazi Slovenaca i Makedonaca na Svjetskom prvenstvu, Portugal spriječio treću senzaciju divider

Dmitri Kiselev, Igor Soroka i Sergej Kosorcov zabili su po šest golova u pobjedničkim redovima, dok su Sloveniju predvodili Jure Dolenec sa šest i Dragan Gajić s pet golova.

Bjelorusija je dobila Koreju na krilima Mikite Vailupau koji je zabio osam, te Artsema Karaleka sa šest golova.

Nakon dva kola u skupini H, Bjelorusija i Rusija su u vodstvu s po tri boda, Slovenija ima dva, a Južna Koreja je bez bodova.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider