FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
orao se ipak vraća?

Khabib otvorio vrata povratku u kavez, McGregoru i ekipi poručio: "Pokažite mi nešto spektakularno i vraćam se"

Khabib Nurmagomedov mogao bi se vratiti u UFC-ov kavez ako ga netko oduševi idućeg vikenda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako je bilo i najavljeno, predsjednik UFC-a Dana White odradio je razgovor s neporaženim Dagestancem Khabibom Nurmagomedovom, koji se prošle godine umirovio nakon 29. pobjede u karijeri. Napravio je to zbog majke koja nije htjela da se više bori nakon smrti oca prošlog ljeta.

White je otkrio da je Khabib otvorio vrata povratku u oktogon, ali da mu za to treba dodatni poticaj. To nije novac, to je nešto spektakularno što će tražiti u dvije borbe idućeg vikenda, kada je na rasporedu UFC 257.

UFC Fight Night Spektakularno otvorena nova UFC godina: Holloway ispalio gotovo 700 udaraca, prethodila tri brutalna nokauta divider

U dvije najvažnije borbe glavnog programa vidjet ćemo okršaje Dana Hookera i Michaela Chandlera, odnosno Conora McGregora i Dustina Poiriera. Khabib će biti u publici za te dvoboje, a ono što traži da se vrati u kavez je sljedeće:

"Gledat ću tu borbu. Ne želim zadržavat pojas. Ako mi Hooker, Chandler, McGregor ili Poirier pokažu nešto spektakularno, vratit ću se", bile su riječi koje je podijelio s Danom Whiteom.

To se vjerojatno najviše odnosilo na McGregora, jer sumnjamo da bi se ponovno borio protiv Poiriera ili Hookera koji je bio poražen od Dustina. Tu je i Charles Oliveira koji se probio u sami vrh lake kategorije, pa će biti zanimljivo vidjeti što će Khabib reći idućeg vikenda. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider