Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
samokritični rukometaši

Štrlek: ''Ne bih psovao pred kamerom. Kao papci smo ušli u utakmicu"

Hrvatski rukometaši najavili su da moraju bolje protiv Angole.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska rukometna reprezentacija sretno je izvukla bod protiv Japana odigravši 29:29 (14:17) na otvaranju Svjetskog prvenstva u Egiptu, a gol za bod postigao je Ivan Čupić iz sedmerca devet sekundi prije kraja utakmice.

Marino Marić je sa sedam pogodaka bio najbolji strijelac Hrvatske. Četiri pogotka postigli su Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić, a po triput su mrežu zatresli Zlatko Horvat, Ivan Čupić i Ivan Martinović.

gol expired Lino Červar nakon drame protiv Japana: "Ma nije ovo šok... Nemamo mi 100 šutera kao Francuska" divider

Hrvatska je odigrala jako loše prvo poluvrijeme i na kraju se ipak uspjela spasiti od poraza. Nakon utakmice svi igrači su bili samokritični.

Štrlek nije puno igrao, ali i on zna da je ovo loše.

''Ne bih psovao pred kamerom, ali evo reći ću da smo kao papci ušli u utakmicu. Nije to bilo pravo lice, trebamo razmisliti o našoj igri, cijeli je turnir pred nama, a ovo nije slika koju moramo prikazivati'', rekao je Manuel Štrlek pred kamerama RTL-a, a riječ je preuzeo Čupić.

gol expired Marić: Mi smo se zbunili i pogubili, ispričavamo se zbog ovakve loše partije divider

''Vraćali smo se polako, gol po gol. Uspjeli smo izjednačiti, onaj moj zicer pa još prije toga, mogli smo okrenuti, nismo zabili i zato smo kažnjeni'', rekao je Ivan Čupić, a Duvnjak je dodao:

Je li remi s Japanom najava nečeg dobrog ili lošeg na SP-u?

Ukupno glasova:

''Razbili su našu 5-1 obranu i imali smo velikih problema, drugi dio je izgledao bolje, vratili smo se u igru, na kraju smo osvojili broj, dobra škola i ovako protiv Angole ne smijemo'', završio je najbolji hrvatski rukometaš.

Quiz Maker - powered by Riddle

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider