Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ako nastavimo ovako..."

Marić: Mi smo se zbunili i pogubili, ispričavamo se zbog ovakve loše partije

Prvi strijelac naše reprezentacije u iznenađujućem remiju protiv Janapa bio je vrlo samokritičan.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od rijetkih hrvatskih reprezentativaca koji je bio na pravoj razini u prvoj utakmici Svjetskog rukometnog prvenstva bio je Marino Marić.

S crte je nemilice punio mrežu i bio nerješiva zagonetka za obranu Japana, zaustavivši se na brojci od sedam postignutih pogodaka.

"Nezahvalno je stvarno za objasniti neke stvari. Ispričavamo se zbog ovakve loše partije, jer očekivali smo i mi i cijela javnost da će to mekše ići. Mi smo se zbunili i pogubili, oni su nizali golove i već je bilo pet-šest razlike. Imali smo na kraju par lopti i za povesti, ali...", pričao je Marić u izjavi za RTL poslije utakmice.

Prvi strijelac Kauboja u ovom remiju bio je svjestan koliko je loše sve to izgledalo:

"Sigurno, gledano sa strane, djelovali smo i zbunjeno i sporo. Nismo nikako uspijevali odgovoriti njihovoj brzini i eto, možemo biti zadovoljni s jednim bodom."

"Japan je ekipa koju krasi ekstremna brzina i pokretljivost i stvarno je teško igrati protiv njih. Ovo je jedna opomena. Ovo može ići u dva smjera - u super smjeru, da nas ovo malo rastrese ili da nastavimo ovako, a onda neće biti dobro. Moramo biti pozitivni, posložiti obranu, biti kompaktniji i ubrzati se. Glupo mi je išta komentirati sad, bili smo zbunjeni i u šoku u prvom poluvremenu", zaključio je Marić.

Je li remi s Japanom najava nečeg dobrog ili lošeg na SP-u?

Ukupno glasova:

Quiz Maker - powered by Riddle

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider