Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zanimljive reakcije

Lino Červar nakon drame protiv Japana: "Ma nije ovo šok... Nemamo mi 100 šutera kao Francuska"

Červar nakon velikog iznenađenja u Egiptu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska rukometna reprezentacija otvorila je Svjetsko prvenstvo u Egiptu neočekivanim remijem 29:29 protiv Japana spasivši se od poraza golom Ivana Čupić u posljednjim sekundama iz sedmerca.

gol expired Veliko iznenađenje na SP-u: Hrvatska jedva izbjegla poraz protiv Japana, Kauboji stigli šest razlike za remi! divider

Hrvatski rukometaši su skoro cijeli susret bili u zaostatku, u pojedinim trenucima i sa šest golova, da bi u zadnjim sekundama ipak iščupali remi.

Nakon utakmice svoje dojmove dao je Lino Červar.

''Ja kažem da to nije šok, šok je bilo kad su unaprijed govorili da smo pobjednici. Ja sam upozoravao dečke, oni su jako dobra reprezentacija, samo naivan bi mislio da ćemo lako. Znamo kakva je situacija i kakvo je to prvenstvo ja sam to na početku rekao. Točno je, nismo dobro ušli u utakmicu. Naša obrana nije bila pokretna'', rekao je Červar za RTL pa dodao:

Je li remi s Japanom najava nečeg dobrog ili lošeg na SP-u?

Ukupno glasova:

''Nakon toga su se odlijepili, utakmica je bila skoro izgubljena, tražio sam mogućnost da se vratimo brojnim izmjenama. Horvat nikada dvojku nije igrao, morao je danas jer smo trebali brze igrače. Morao sam izmiješati ekipu, što se dogodilo? Do poluvremena smo imali cilj da im smanjimo prednost. Bili su bolji od nas, a mi smo karakterom to izvukli. Mogli smo i pobijediti utakmicu, ali ovo nije put prema pobjedi'', istaknuo je Červar pa nastavio:

''Cindrić do kraja nije mogao izdržati zbog ozljede pa je opet išao unutra. Ovo sigurno ne ohrabruje. Ja uvijek gledam da moramo razmišljati i da nikoga ne smijemo podcijeniti. Na kraju moram reći da nismo poraženi i izvukli smo se, to nam je opomena za druge utakmice. Nemamo mi 100 šutera, nije Hrvatska Francuska, Marko Mamić je dobro odigrao, ne možemo Martinovića tražiti da bude standardan, on nije standardan u svom timu. Ovakvu utakmicu nije lako izvući i zaći bez poraza. Moramo biti samokritični'', zaključio je hrvatski izbornik.

Quiz Maker - powered by Riddle

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider